Марко Шведа знову на сторінках книги.

668

Український Джеймс Бонд існує. Його вигадала та відтворила на сторінках своїх книг письменниця Лора Підгірна. 12 червня у центральній бібліотеці відбулася презентація книги «Під чужим прапором». Це третя частина серії книг «Пригоди Марка Шведа».

У англійців Бондіана, а в українців – Шведіана. Подільська письменниця Лора Підгірна завітала до міста із новою книгою. Це вже третя частина українського історичного вестерну «Пригоди Марка Шведа».  Цього разу головного героя чекають нові небезпечні випробування. Він перевтілиться в агента МІ – 6.

Для побудови сюжетної лінії  авторка вивчає багато історичних документів. Звісно, Марко абсолютно вигаданий персонаж, та історичні події у книзі відповідають дійсності.

Письменниця ще з першої книги поставила собі за мету привабити читача до подорожей. Спочатку вона описувала село Тарноруду, міста Волочиськ та Кам’янець-Подільський. Тепер головний герой подорожує у Москві, Лондоні та Харбіні.

Поки письменниця писала третю частину, вже народилася ідея четвертої книги. У ній Марко потраплятиме у надзвичайні ситуації з небезпечними місіями напередодні  Другої світової війни.

" " " "