Допомога, яка поруч. Продуктові набори від БФ “Ми поруч” отримають півтисячі жителів Хмельницького та Волочиського району

1314

Майже півтори тисячі жителів Хмельницького та Волочиського районів отримають продуктові набори від благодійного фонду народного депутата України Сергія Лабазюка “Ми поруч”. Продукти розвезуть по домівкам для одиноких людей похилого віку. Таке рішення було прийнято через продовження карантину. До продуктового набору входять борошно, крупи, цукор, макаронні вироби та олія.

Це – продуктові набори для Війтовецької селищної ОТГ Волочиського району. Тут проживають 7 з половиною тисяч людей. Третина з них – пенсіонери. Продукти від благодійного фонду народного депутата України Сергія Лабазюка “Ми поруч”  отримають одинокі люди похилого віку.

Особливо доречна допомога під час карантину, коли літнім людям зайвий раз не варто виходити з дому.  До набору увійшли продукти першої необхідності. Серед них, – крупи, борошно, олія, цукор та макаронні вироби.

Розпочали розвозити продукти із  Війтовецької та Наркевицької об’єднаних територіальних громад.  Всього у Волочському районі набори отримають понад 700 жителів.

Продуктові набори розвезуть стареньким людям у кожну громаду Волочиського та Хмельницького районів. Допомогу отримають півтори тисячі людей, котрі її потребують найбільше. Напередодні помічники народного депутата також передали продуктові набори для підопічних чотирьох ветеранських організацій обласного центру.

" " " "