На Хмельниччині начальниця пошти привласнила чужі гроші

Жінка підробила підписи у документах

2504

На Хмельниччині  прокуратура зібрала доказову базу щодо службового зловживання начальниці відділення поштового зв’язку, повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

Як з’ясувалося в ході слідства,  підприємлива начальниця пошти привласнила собі гроші, які мали одержати люди як орендну плату за використання їхньої землі. Орендар переказав ці гроші власникам земельних паїв поштою, однак до них вони не дійшли.

Як з’ясувалося, 38 тисяч гривень орендної плати осіли в кишенях начальниці відділення поштового зв’язку. Підприємлива жінка, очевидно, вирішила, що їй ці гроші більше потрібні, ніж селянам. Тож вона, аніскільки не сумніваючись,  привласнила їх собі, підробивши підписи власників паїв.

Проте афера відкрилася, і тепер підприємливій жінці доведеться відповісти за все відповідно до закону. Слідство вже зібрало докази по справі та передало зібрані документи в суд. Незабаром справу мають розглянути у Старокостянтинівському районному суді.

Читайте також: Поліція затримала двох молодиків, які ледь не закатували хлопця з Шепетівки

Тепер жінці доведеться не лише повернути гроші, вкрадені в людей, і ще й позбутися своєї посади і нести кримінальну відповідальність за скоєне. Не така вже захмарна та сума у 38 тисяч гривень, аби заради неї так ганьбитися.

" " " "