Допомоги потребує родина Пясецьких із села Бережанка

1317

З миру по нитці – бідному сорочка. Допомоги потребує родина Пясецьких із села Бережанка. Майже рік нею опікується ГО «Хмельниччина без сиріт». На даний час волонтери збирають кошти аби придбати житло для багатодітної сім’ї. Допомагають тут і іншим малозабезпеченим родинам. Таких в Бережанці аж три.

Чужих дітей не буває. Уже багато років громадська організація «Хмельниччина без сиріт» опікується дітками, які позбавленні батьківського піклування  та малозабезпеченими сім’ями. Нині у селі Бережанка проживає три родини, яким допомагають благодійники. Ванеса Малюта – мама двох дівчаток. Каже, підтримку від громадської організації отримує вже протягом шести років.

10 діток виховує Тетяна Яцюк. Найстаршому – 20, найменшому Богданчику не має й року. Жінка говорить, тих коштів, які виділяє держава, на все не вистачає. Тож допомога небайдужих дуже доречна.

Чергову допомогу отримала і родина Пясецьких. Нею «Хмельниччина без сиріт» опікується з вересня минулого року, розповідає голова громадської організації Тетяна Воронцова. Тоді у пані Ірини соціальні служби ледь не забрали дітей.

Історія пані Ірини просто  пробирає до сліз. Жінка двічі вдова, через сімейні конфлікти з родичами чоловіка залишилась на вулиці з чотирма дітьми. І з дня на день чекає на появу п’ятого малюка. Зараз родина проживає в тимчасовому помешканні.

Тож волонтери вирішили допомогти і з придбанням власного житла.

Однак коштів, які зібрали на даний час, не вистачає. Тож, якщо ви бажаєте допомогти, гроші  можна перерахувати за реквізитами, які ви бачите на екрані. У народі кажуть, з миру по нитці – бідному сорочка. В даному випадку – власне житло та гідне майбутнє ось цих малюків.

Розрахунковий рахунок: АТ КБ «ПриватБанк»

Код банку  315405

ЄДРПОУ 14360507

Рахунок ГО «Обєднання Хмельниччина без сиріт»  №UA

713154050000026005052326264

ЄДРПОУ 43354442

" " " "