Трагедія на залізничній колії в Шепетівці

Інцидент трапився біля залізничного мосту в районі Новоград-Волинського шосе

5280

На Хмельниччині чоловік загинув під колесами поїзда під час прогулянки залізницею. Про це повідомляє видання “день за днем”.

Інцидент трапився вчора, 12 липня, в місті Шепетівка в районі Новоград-Волинського шосе. Приблизно о 14:20 мешканець села Пліщин прогулювався залізною дорогою неподалік від залізничного мосту у вказаному вище районі. В цей момент йому на зустріч рухався потяг № 750 зі сполученням “Івано-Франківськ – Київ”. Однак з якихось причин молодик не помітив цієї загрози та продовжив свій рух. Це призвело до того, що в якийсь момент часу на реакцію вже просто не залишилося і він потрапив під колеса локомотиву. Отримані травми не дали юнаку жодного шансу на виживання.

За фактом трагічної події в Шепетівській поліції вже проводиться слідство та перевірка.

В ході експертизи було встановлено, що під час прогулянки, перед самісінькою смертю, у чоловіка у вухах були навушники. Ймовірно саме це стало причиною того, що чоловік ніяк не відреагував на сигнали, які йому подавав машиніст поїзду.

Це далеко не єдиний подібний випадок, коли людина отримує важкі тілесні ушкодження чи помирає в аварії через встромлені у вуха звукові гаджети. Тому не лишнім буде нагадати елементарні правила поведінки під час перебування на об’єктах залізничної інфраструктури:

  • Переходьте колію тільки у спеціально встановлених місцях;
  • перед переходом через колію переконайтесь, що з жодної зі сторін немає потягів;
  • якщо ви рухаєтеся вздовж залізниці, не підходьте до неї ближче, ніж на 5 метрів;
  • ні в якому разі не біжіть по платформі залізничної станції вздовж прибуваючого потяга;
  • підходьте до вагона тільки після того, як потяг повністю зупинився;
  • посадку та вихід з вагона можна здійснювати тільки з боку перона.

Читайте також: Фатальна ДТП у Чемеровецькому районі: двоє людей загинули і ще двоє травмовані

Також  правоохоронці закликають, особливо молодь, утримуватися від ризикованих фотосесій на коліях та від слухання музики під час переходу через залізничну колію.

" " " "