ДОПОМОЖЕМО РАЗОМ!

435

Благодійний концерт посеред Проскурівської. Ініціаторами такої акції стала громадська організація спільно із відомими хмельницькими артистами та юними талантами. Кошти збирали для двохрічної Софії Коваль, яка хворіє на спінально-м’язову атрофію та потребує дороговартісного лікування.

Задля порятунку маленької Софійки Громадська організація “Мистецька сотня Гайдамаки” спільно із хмельницьким артистами організували благодійний концерт на Проскурівській.

На акції була й сама Софійка із мамою Анною. Збір коштів призупинився, тож організація таких акцій – це один із способів хоча б якось відновити збір, каже мама Софії.

Підтримати Софійку прийшло чимало хмельницьких артистів та талантів. Серед них співаки, скрипалі, саксофоністи та сопілкарі. Перехожі мали змогу не тільки послухати концерт, а й придбати смаколики та вироби ручної роботи на благодійному ярмарку.

Із такими акціями мама Софійки та її команда відвідують усі можливі дійства та заходи. Усе для того, аби зібрати якомога більше коштів для життєвонеобіхідного уколу вартістю 2 мільйони 300 тисяч доларів, який подарує Софійці життя.

" " " "