Допоможіть врятувати життя!

1989

Шановні краяни, звертаємося до вас із проханням допомогти. 3-річна дівчинка Аміна Бабійчук потребує неймовірно дороговартісного лікування. Нещодавно їй поставили страшний діагноз – рак головного мозку. 70 тисяч доларів – це мінімум, який треба назбирати буквально за місяць на лікування за кордоном. Батько Аміночки Олександр протягом кількох років займається волонтерством – допомагає нашим хлопцям, які воюють у зоні АТО, сьогодні сам звертається за допомогою. Не залишатись осторонь просимо вас і ми, адже щодня дитині стає дедалі гірше.

Знайомтеся це – Аміна Бабійчук. Трирічна дівчинка любить малювати, вчить мови – англійську та італійську, чудово танцює і зовсім не боїться позувати на камеру, бо хоче стати актрисою. А ще дитина просто мріє піти до школи, бо хоче вчитися.

Батьки Аміни пишаються своєю донечкою і хочуть, аби усі її мрії здійснилися. Самі плекають єдину – щоби дитина була здоровою. В малечі страшний діагноз – рак головного мозку. Проблеми зі здоров’ям у дівчинки почалися близько року тому Батько Аміни розповідає, після прогулянки дитина раптово втратила свідомість.

Щодня дитині ставало дедалі гірше.

Лікарі просто розводили руками. Батьки почали бити на сполох, наполягли на процедурі МРТ, під час якої і виявили пухлину. Лікувати у нас її навіть не бралися – направили родину до Києва. Інститут нейрохірургії імені Рамаданова, Інститут раку – лікарі знову розводили руками і радили чекати.

Остання МРТ-діагностика показала – пухлина виросла у два рази. У дитини з’явилися перші клінічні ознаки – Аміна почала косити. Лікарі констатують, часу у дитини залишилось мало. Тому, лікувати дівчинку потрібно починати якомога швидше. В Україні можливостей для цього немає немає. А, от, за кордоном таких хворих рятують. Ізраїль, Туреччина, Італія – батьки уже подали документи до всіх можливих клінік, які спеціалізуються на такому виді пухлин. Наразі збирають кошти. Мінімум, котрий потрібен для порятунку життя Аміночки – 70 тисяч доларів. Таких коштів родина, на жаль, немає. Батьки звертаються до всіх небайдужих з проханням допомогти.

Рахунок відкритий на матір дівчинки – Бабійчук Анну Олександрівну.

Реквізити : Бабійчук Анна Олександрівна ПриватБанк Гривня : 5168 7573 4715 0197 Доларовий : 5168 7573 4715 0155 .

Шановні краяни, не залишайтесь осторонь. Не будьте байдужими до долі дитини. Разом ми зможемо врятувати життя.

 

" " " "