Концерт Олександра Клименка у Хмельницькому

1649

Учора, 31-го січня, в обласній філармонії Олександр Клименко заспівав для городян. До Хмельницького переможець «Голосу країни» побував у багатьох містах та практично у кожному збирав аншлаг. Власне, подібного очікували і у нас, втім не такого. Ще за годину до концерту глядацький зал був переповнений. Люди стояли у проходах, коридорах, зайняли усе фойє та навіть дібралися до закулісся. При цьому потрапити у середину пощасливилося далеко не усім.

На концерт Олександра Клименка люди почали сходитися ще за години. Мовляв, у інших містах священик збирав аншлаги, тому у нас буде те ж. Втім, Хмельницький, мабуть, усіх перевершив. Переповнений зал, ущент забите фойє та навіть закулісся. Люди стояли у проходах, коридорах та при цьому сотні містян так і залишилися на вулиці.

Для городян Олександр Клименко заспівав кілька пісень, при цьому багато говорив. Ті, кому таки пощасливилося потрапити у середину, – від почутого у захваті.

Для хмельничан, зізнається Олександр Клименко, співати особливе задоволення. Адже, ця земля практично його мала Батьківщина. Родом з Городоччини мати священика, тому, пригадує, до семи років щоліта приїздив до бабусі з дідусем на канікули. Через роки, каже, на Хмельниччину повернувся знову.

До Хмельницького переможець «Голосу країни» побував у багатьох містах, чимало ще відвідає. У кожному з них, каже, до людей хоче донести одне – аби жили у мирі.

 

" " " "