У Хмельницькому підбили підсумки Різдвяного ярмарку

954

Більш як одинадцять тисяч гривень зібрав Різдвяний ярмарок у Хмельницькому. Таку суму нині нарахували у кінотеатрі імені Тараса Шевченка, відкривши скриньку для збору коштів із ярмарку. Вона, нагадаю, стояла поблизу ялинки, й кожен охочий міг долучитися до марафону, або придбавши листівку, або просто поділившись кількома гривнями. Крім того, у приміщенні кінотеатру приймали одяг, іграшки й канцелярію для дітей.

Цілий місяць ця скриня стояла посеред  Проскурівської. Кожен перехожий міг кинути кілька гривень, аби долучитися до першого соціального марафону у місті Хмельницькому. Тут і сотні, і гривні і копійки.

Зібрані гроші, а це понад одинадцять тисяч гривень, передали Хмельницькій міській дитячій лікарні для закупівлі дихального обладнання. Саме на цю потребу й збирали кошти.

Крім грошей діяв пункт збору благодійних пожертв для дітей соціально незахищених категорій. Канцелярія, іграшки, одяг – з десяток ящиків із гуманітарною допомогою за місяць наповнили хмельничани.

Ще раніше через гостину святого Миколая роздали подарунки чотирьом тисячам дітей. Двісті шістдесят пакунків залишилися, їх також передадуть дітлахам, які цього потребують.

 

" " " "