Допоможіть врятувати життя маленького Максима!

1109

50 тисяч доларів – саме стільки коштує життя маленького Максима з Полонського району.  У хлопчика діагностували рак очей з ураженням  головного мозку. Наразі дитина перебуває у Хмельницькій обласній дитячій лікарні, де проходить черговий курс хіміотерапії. Для подальшого лікування батькам необхідно зібрати кошти.  Відтак родина звертається по допомогу до усіх не байдужих.

У свої три з половиною  роки маленький Максимко практично не розмовляє. Через хворобу йому важко відповідати навіть на найпростіші запитання.  Як і усі діти, хлопчик зростав жвавим, грався з однолітками та  навіть почав потрохи говорити. Рік тому батьки помітили, що дитина має проблеми з очима.   Після численних обстежень його направили до Київського Охматдиту.  У  вирок  столичних лікарів   родина не може повірити й досі.

Естраокулярна двостороння ретинобластома,  простіше кажучи –  рак очей з ураженням головного мозку.  Єдиний шанс врятувати життя Максимка – дороговартісна операція, говорить лікар   Ірина Матвєйцева.  Наразі хлопчик  перебуває у Хмельницькій обласній дитячій лікарні.  Він вже пройшов два блоки хіміотерапії, попереду ще 2.  І лише тоді лікарі з Охматдиту готові його прооперувати.

Оперативних втручань має бути декілька.  Повної вартості  лікування  медики не називають. Усе буде  залежати від того, як боротиметься організм Максимка. Орієнтовна мінімальна сума, яка необхідна – 50 тисяч доларів. Відтак батьки звертаються до усіх небайдужих допомогти врятувати життя сину.

Для багатодітної родини це й справді непідйомна сума. Тому, якщо Ви бажаєте допомогти маленькому Максиму, кошти можна перерахувати за реквізитами, які ви бачите на екрані.  І пам’ятайте, іноді дитяче життя залежить від кількох перерахованих гривень.

№ картки у ПриватБанку :  5168  7573  5697  5153 – одержувач Карпюк Неля

" " " "