Допоможіть врятувати життя!

1350

Чужих дітей не буває. Маленький Мар’ян Коберський бореться за життя. У півторарічної дитини страшний діагноз – нейробластома або рак нервової системи. Українські лікарі шансів на одужання не дають, а ось закордонні клініки вилікувати можуть. Терапія – дороговартісна – понад 300 тисяч євро. Для багатодітної сім’ї такі гроші – космічні. Тому батьки просять усіх небайдужих допомогти дитині жити.

Завжди радісний та грайливий. Таким, кажуть батьки, їх Мар’янчик був ще кілька місяців тому.  Сьогодні ж маленькій дитині доводиться боротися за життя.

Сказати, що такий діагноз ошелешив, – нічого не сказати. До останнього не могли повірити, не хотіли змиритися з тим, що у дитини така страшна хвороба.

Рак нервової системи вимагає негайного лікування. Перший курс Мар’ян пройшов у Хмельницькому, втім шансів на одужання не дають навіть столичні лікарі. Закордонні клініки, зокрема іспанська, вилікувати можуть. Терапія дороговартісна – понад 300 тисяч євро. Для багатодітної сім’ї, бо ж у Мар’яна є ще двоє старших братів, такі гроші – космічні.

Завдаток допомогли зібрати полонські волонтери. До збору грошей долучили закордонних колег. В поміч стали й місцеві підприємці. Кількаденний прибуток вони віддавали на лікування. Рятувати дитину взялися у кожній школі.

Дні селищ, благодійні ярмарки. Саме так вдалося зібрати 60 тисяч євро. Ці гроші і є завдаток. А ось основна частина – 250 тисяч. Якщо сім’я цю суму не перерахує клініці, дитину просто перестануть лікувати. Тому батьки просять усіх небайдужих до чужого горя допомогти. З миру по нитці і у їх Мар’яна з’явиться шанс на життя.

 

" " " "