Дороги Хмельницького до снігів планують відремонтувати

883

137 мільйонів на дороги. Стільки ще  до уточнення бюджету запланувати витратити на ремонт автодоріг у місті Хмельницькому. Нині ремонти ще тривають, зокрема будуть вулицю Кармелюка й Свободи, а поточний ремонт завершили на 85%. Крім того, вже незабаром заплановане відкриття мосту на Старокостянтинівському шосе.

Міст через Старокостянтинівське шосе закрили на ремонт ще 8 серпня. Тоді запланували ремонт на п’ять місяців – крайній термін здачі в експлуатацію мосту – переддень Нового року.

Поточний ремонт доріг нині завершений на 85%, та працювати дорожники не припинили. Їх, так як і капітальні ремонти доріг у місті обіцяють завершити до початку морозів. До лютих холодів, якщо вони не розпочнуться за кілька днів, планують відремонтувати 95% від запланованого на цей рік.

Ще п’ять прибудинкових територій у місті на стадії ремонту. Їх теж планують завершити до снігів. Із зимовими опадами також боротимуться… Цьогоріч по-новому.

Крім універсального «Глобуса» для очистки снігу місто придбало ще кілька грейдерів. Втім, аби бути забезпеченим на всі сто відсотків, цього замало.

 

" " " "