Дорожня поліція Хмельниччини: перші результати

1473

Трішки більше місяця тому на трасах Хмельницький – Тернопіль та Хмельницький – Вінниця, а також на посту у Війтівцях з’явилася дорожня поліція. Хлопці у яскравих жилетах покликані забезпечувати громадський порядок та слідкувати, аби водії не порушували ПДР. Втім, здається, правил дотримуються не усі. Тільки за перший місяць роботи копи склали близько дев’яти сотень постанов та протоколів.

Не довго тішилися водії. Понад місяць тому на трасах від Хмельницького до Тернополя та від Хмельницького до Вінниці, а також на посту у Війтівцях з’явилася дорожня поліція. Хлопці у яскравих жилетах покликані забезпечувати громадський порядок та слідкувати, аби водії не порушували ПДР. Втім, як свідчать перші результати роботи, правил дотримуються не усі.

Та не ПДР єдиними. Не пасе задніх дорожня поліція і у сфері громадської безпеки.

Як і скрізь, на цій трасі прискіплива увага копів прикута до п’яних на дорозі, та й взагалі до усіх порушників. Щоправда, на літній період, а точніше час жнив у топ входить негабарит.

Та тут дилема, аби не штрафували – потрібний дозвіл, який, до слова, влетить у,  приблизно, 20 тисяч гривень. А ось штраф – всього 510 гривень, тобто виходить – порушувати дешевше. Якщо ж повернутися до дорожніх копів – то з такими колізіями – роботи у них ще вдосталь.

 

" " " "