«Довга дорога…» Олега Куцького.

1302

«Довга дорога…» Олега Куцького. У Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва відкрилася фотовиставка одеського фотографа. Світлини, які зібрані у виставковій залі – призери міжнародних конкурсів. За сорок років професійної роботи фотограф отримав понад сто нагород світового рівня. Нині ж за свої заслуги у рейтингу професіоналів займає перше місце в Україні.

Світлини як життя. Саме так характеризує свою творчість Олег Куцький. Для хмельничан привіз зібрану фотовиставку «Довга дорога». Вона розповідає про різні соціальні і не тільки моменти життя автора і України в цілому. Автор любить знімкувати все навколо, усі жанри підвладні оку митця. Секрет такої різноплановості – у любові.

Загалом автор отримав 104 нагороди на міжнародних виставках та конкурсах. У своєму здобутку також має 33 золоті медалі міжнародної федерації фотомистецтва. Його творчість визнана Королівським товариством фотографії Великобританії та Сербії. Свою першу нагороду пам’ятає і вважає найбільшим натхненням і поштовхом творити.

Як фотограф ніколи не займається звичайним клацанням на кнопку. І, як сам зізнається, неможливо з тисячного сміття обрати одну найкращу роботу. Тому його світлини чи не в одиничному екземплярі.

" " " "