Довиборчі порушення: плебісцит офіційно не оголошений, а ОПОРА уже говорить про зловживання

657

Довиборчі порушення: плебісцит офіційно не оголошений, а ОПОРА уже говорить про зловживання. Наразі, кажуть у громадянській мережі, вдалося зафіксувати фальстарт, чорний піар та використання адмінресурсу. Щодо антиреклами, то від неї постраждала хмельницька «Батьківщина». Цими вихідними представники партії навіть звернулися в поліцію. Результат не забарився – розповсюджувачів бруду затримали. В використанні брудних технологій звинувачують опонентів й в «Слузі народу». Кандидатка у мери від політичної сили поскаржилася на телефонне опитування. Щоправда поки – лише в Фейсбуці.

Офіційно вибори – не стартували, а, от, боротьба між політичними опонентами – вже у розпалі. Міряються біл-бордами, подарунками, кандидатами і вже застосовують чорний піар. В ОПОРІ розповідають, серед постраждалих уже «Батьківщина».

В ОПОРІ продовжують, якщо батьківщинівці заяви про чорнуху робили в поліцію, то кандидатка на мери від «Зе» – натякала на неї хіба що в Фейсбуці. Мова про телефонні опитування щодо підтримки панянки. Сама спостерігачам повідомила – їх не замовляла, мовляв, набридливі дзвінки хмельничанам – справа рук опонентів.

В ОПОРІ кажуть, позиції ані кандидатки, ані політичної сили не розуміють. Адже, якщо телефонні опитування – чорний піар – ним має займатися не громадськість, а правоохоронці.

Втім, як-то кажуть, не чорним піаром єдиним. До старту виборів на Хмельниччині уже маємо і ймовірне використання адмінресурсу. Офіційний приїзд Президента чи партійний форум? Збори прихильників «Зе» в парку імені Чекмана трактують по-різному.

Опорівці кажуть, жодної відповіді на запити щодо організатора заходу все ще не мають, тож, поки чекають на офіційні пояснення.

" " " "