«Dragon CUP-2017»

2043

У чеському місті Острава відбувся Міжнародний фестиваль бойових мистецтв «Dragon CUP-2017». Україну представляли двоє спортсменів школи «Самсон-Право». На турнірі вони вибороли шість медалей: одну золоту та п’ять срібних.

Dragon CUP-2017». У чеському місті Острава відбувся Міжнародний фестиваль бойових мистецтв. Участь у турнірі взяли більше десяти країн, у тому числі Україна. Представляли державу двоє спортсменів школи «Самсон-Право». На фестивалі вони вибороли шість медалей: одну золоту та п’ять срібних. Окрім самих змагань, хмельничани відвідали уроки справжнього Шаолінського Майстра кунг-фу Ши Ян Ху.

Семі-контакт та лайт-контакт, ката м’який стиль та важкий, а також зі зброєю. У чеському місті Острава відбувся Міжнародний фестиваль бойових мистецтв «Кубок Дракона». Участь у турнірі взяли більше десяти країн – це понад дві з половиною сотні спортсменів.

Серед країн-учасниць була і Україна. На фестивалі державу представляли двоє спортсменів школи «Самсон-Право».

На двох хмельничани вибороли шість медалей. Три срібних – у Гаррія Осєдлевича, у Лізи – два срібла, та при цьому є золото.

Хоч і сам фестиваль тривав два дні, та у всіх версіях виступити фізично не вдалося. Бойових мистецтв було чимало, тому й прийшлося обирати. Власне, окрім самого фестивалю, хмельничани ще відвідали уроки справжнього Шаолінського Майстра кунг-фу Ши Ян Ху.

 

" " " "