Друга жертва винуватця смертельного ДТП вимагає справедливості

1677

Скалічене життя: друга жертва винуватця смертельного ДТП вимагає справедливості. Людмила Шевчук уже три роки ходить до суду, намагаючись довести провину того ж Павла Борисоглебського. Нагадаємо, в ніч з 29 на 30 квітня він вчинив аварію, в результаті якої загинуло двоє хлопців і втік – про неї ми розповідали раніше. Пані Людмилу він також збив – у липні 2015-го. Також на пішохідному переході і також зник із місця пригоди.

Сліди від ДТП у пані Людмили – прямісінько на обличчі. Каже, після ДТП близько місяця не могла дивитися у люстерко. Бо пошкодження були жахливими.

Скалічене обличчя, напевне, – найлегша із травм, отриманих після аварії. Струс мозку, подвійний перелом тазу, переломи черепа, ключиці та ноги. 4 місяці у лікарні і кілька операцій. На ноги пані Людмилу таки поставили, правда, впевнено стояти вона не може і до сьогодні. Жінка потребує іще одного оперативного втручання.

Незважаючи на такі наслідки, покарання за ДТП винуватець не поніс і до сьогодні. Пані Людмила каже, три роки ходить до суду і не розуміє, чому із таким букетом криміналу чоловіка таки випустили на свободу. Певна, він мусить бути притягненим до відповідальності.

" " " "