Як працюють нові фонтани у Хмельницькому?

1541

Свіжість і прохолода у середмісті. Минулий рік у Хмельницькому відзначився ще й як старт для ремонту водних об’єктів міста. Зокрема йдеться про фонтани. Так влітку 2017-го запрацював водограй у парку імені Михайла Чекмана, а восени- поблизу Залізничного вокзалу. Ще два об’єкти почали будувати: у дендропарку Поділля та на вулиці Свободи поблизу «Сілістри».

Пішохідні доріжки, дві клумби із квітами і фонтан – так за чотири мільйони гривень відреконструювали відпочинкову зону у дендропарку Поділля. Здати в експлуатацію його щоправда планували  до початку жовтня 2017-го, та будівництво затягнулося. Дарувати проходу класичний водограй із гранітною чашею почав цьогоріч.

А цей фонтан на площі перед Залізничним вокзалом – перший пішохідний у нашому місті. Він почав працювати ще наприкінці теплого сезону минулого року. Обійшовся міській казні він значно дешевше. Його ціна  – півтора мільйона гривень. Керівник житлово-комунального господарства міста переконує: денного графіку водограй дотримується. Перебої – можливі і спричинені переважно людським «свинством».

У планах міської ради відновлення ще кількох водних об’єктів у місті. Зокрема йдеться про реконструкцію фонтанів на майдані Незалежності.

" " " "