Другий фестиваль вуличного футболу 3*3

1617

Деражнянський «Лідер», ярмолинецька «Евеліна» та ФК «Штучка». У Хмельницькому стартував другий фестиваль вуличного футболу 3 на 3. Започаткували спортивний турнір минулого року. Тоді переможців визначили у одне коло змагань. Цього року фестиваль пройде у три етапи. Перший – на День Конституції, другий – у кінці липня, а третій – на День Незалежності.

 

Цілісінький день спортивного свята. У Хмельницькому стартував другий фестиваль вуличного футболу 3*3. Деражнянський «Лідер», ярмолинецька «Евеліна», ФК «Штучка», «Фаворит», «Лунтік» та «Фахівець» – це, навіть, не усі команди Гранд Ліги, у дітей учасників значно більше.

Започаткували фестиваль вуличного футболу 3*3 минулого року. Тоді переможців визначили у одне коло змагань. Цього року спортивний турнір пройде у три етапи.

Першим чемпіоном першого фестивалю вуличного футболу стала ярмолинецька «Евеліна». Минулорічний результат, кажуть хлопці, налаштовані повторити цьогоріч.

На перемогу налаштовані і старші спортлідери. Минулого року вони також були чемпіонами. Цьогоріч, кажуть, чемпіонство завоюють знову.

Такої ж думки і молодші спортлідери. Щоправда, кажуть, цього року перемога буде не з легких.

Нагадаємо, що на День Конституції пройшов тільки перший етап фестивалю вуличного футболу 3*3. Попереду ще два – у кінці липня та на День Незалежності. Власне, тоді і визначать переможця турніру.

 

" " " "