У Хмельницькому  відбувся  творчий вечір подільського поета  Миколи Флінта.

3988

Українці, єднаймося! У Хмельницькому  відбувся  творчий вечір подільського поета  Миколи Флінта.  У своїх творах  він доносить до глядача українську культуру,  велич та красу нашої батьківщини.  Останніми роками, свою творчість поет  присвячує військовослужбовцям  та волонтерам.

На сцені солісти ансамблю « Козаки поділля»,  відомі колективи,  заслужені діячі культури та мистецтв .  За 10 років творчої діяльності у Миколи Флінта назбиралось понад 100 пісень, які також  із великим задоволенням виконують  на своїх концертах  ансамблі державної прикордонної служби та збройних сил України.  Микола Костянтинович офіцер запасу. Тому  військова тематика не випадкова.

Декілька років поспіль Микола Флінта  займається  волонтерською діяльністю.  Неодноразово з концертами  побував на сході, відвідує військові частини та шпиталі .  Допомагає учасникам АТО

Тому на творчий вечір поета – пісняра завітали військовослужбовці різних частин Хмельниччини, освітяни та представники влади.  Вони нагородили Миколу Флінту за активну громадську позицію .

 

" " " "