ДТП на Хмельниччині: двоє потерпілих і блискавична реакція поліції

Завдяки оперативним діям поліцейських вдалося запобігти великій біді

1040

Поліцейські, що випадково опинилися поряд із місцем ДТП, рятували людей ще до приїзду швидкої допомоги. Аварія сталася на трасі поблизу Дунаєвець. Водій “Волги” на повній швидкості “влетів” під фуру, що стояла на узбіччі шляху. На щастя, люди в легковику зосталися живі, однак усе могли би скінчитися трагічно, якби не допомога, вчасно надана хмельницькими поліцейськими, що випадково опинилися поруч.

Кілька співробітників обласного управління поліції якраз їхали у справах до Кам’янця-Подільського. З ними була й спікер обласної поліції Інна Глега. Отже, як повідомила речниця поліції, її супутники відразу кинулись до пошкодженої автівки, щоб надати допомогу потерпілим.

Пасажиру , що сидів поряд із водієм, обробили рани на обличчі та зафіксували поламану ногу. У водія, який був за кермом “Волги”, від стресу шалено піднявся тиск. Тож, якби не оперативно надана допомога, у чоловіка міг би статись серцевий напад. І невідомо, до яких наслідків це могло би призвести.

Читайте також: Летальна ДТП неподалік від Хмельницького: пасажир автівки не вижив

Згодом на місце ДТП прибули викликані патрульні і медики, яким передали потерпілих. Однак перша допомога, надана випадковими свідками, виявилась безцінною.

" " " "