ДТП на Кам’янецькій: на щастя, без жертв

2504

Потрійна жахлива ДТП у Хмельницькому. На Кам’янецькій, поблизу філармонії п’яний водій “BMW” виїхав на зустрічну смугу та врізався у “Hyundai”. Від потужного удару “BMW” відскочила та заділа ще одне авто. На щастя, пригода обійшлася без жертв, втім постраждалі є.

Ніч з суботи на неділю. На Кам’янецькій, поблизу філармонії трапилася жахлива дорожньо-транспортна пригода. Водій “BMW”, добре хильнувши оковитої, сів за кермо та розпочав рух з вулиці Гагаріна на головну. Чоловік з керуванням не впорався, виїхав на зустрічну смугу та врізався у “Hyundai”. Від потужного удару “BMW” відскочила та заділа попутну “Scoda Fabia”.

На щастя, можна сказати дивом, пригода обійшлася без жертв, щоправда є потерпілі. Найбільше постраждав чоловік-пасажир у “Hyundai”. Жінка-водій відбулася незначними травмами. У салоні ще перебували двоє малолітніх дітей. У них – шоковий стан та страшений переляк.

Горе-водій їхав не сам. У салоні авто перебував ще один чоловік, також на підпитку. Важко уявити, якими могли бути наслідки, якби така компанія таки виїхала на головну дорогу міста. На щастя, усе обійшлося. Наразі за фактом пригоди ведеться слідство.

 

 

" " " "