У Хмельницькому змагалися посадовці, комунальники та атовці

1690

«Теплокомуненерго», «Хмельницькводоканал», освітяни та збірна виконкому міської ради. У Хмельницькому знову змагалися. Учасники – міські організації та підприємства. Вправлялися посадовці, комунальники та атовці у спорті – футбол, настільний теніс, кульова стрільба та шахи.

«Теплокомуненерго», «Хмельницькводоканал», освітяни та збірна виконкому міської ради. У Хмельницькому знову змагалися, щоправда не професійні спортсмени, а посадовці, комунальники та атовці. Вправлялися учасники у спорті – футбол, настільний теніс, кульова стрільба та шахи. Змагання з настільного тенісу та шахів проводилися на окремих локаціях, а ось кульова стрільба та футбол – на головній спортивній арені міста.

У Хмельницькому день здоров’я для посадовців, комунальників та атовців проводиться вдруге, втім точно не востаннє. І хоча формат заходу щороку змінюється, основне правило залишається незмінним – активно та спортивно.

За здоровий спосіб життя і «Тепловик». Минулоріч футбольна команда «Теплокомуненерго» стала чемпіоном першого міського дня здоров’я. Цього року також сподіваються на перемогу.

За найвищі місця позмагається і «Хмельницькводоканал». Цього року команда виступає вперше, втім, кажуть комунальники, їх дебют – безкомпромісний.

На безкомпромісну боротьбу налаштована і збірна виконкому міської ради. Минулого року посадовці зупинилися за крок до бронзи, цього року, впевнені, переможуть.

Атовці також тренувалися. Якщо минулоріч були другими, то цього року – чемпіони. Срібло – у «Хмельницькводоканалу», а ось переможця першого дня здоров’я «Тепловика» посунули на третє місце.

 

" " " "