ДТП у Білогірському районі: шестеро людей травмувалися

У Білогірському районі внаслідок аварії шестеро громадян отримали травми

1128

Напередодні, восьмого січня, на Хмельниччині трапилася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої травмувалося шестеро громадян. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції Хмельницької області.

Інцидент трапився приблизно о 15:20 в околицях села Окіп, що в Білогірському районі Хмельницької області.

За попередніми даними на трасі “Кременець – Біла Церква” не змогли розминутися два легкових автомобілі – Volkswagen Tiguan, з кермом якого перебувала 42-річна жінка, та Chevrolet Cruze, під керуванням 26-річного жителя Київщини.

Аварія призвела до травмування водійки “Фольксвагена” та двох її пасажирів – п’ятирічного хлопчика та 44-річного чоловіка. В іншому авто, окрім водія перебувало двоє жінок 1994 та 1995 років народження родом з Житомирщини. Усі вони теж травмувалися.

Потерпілих госпіталізували з травмами різного ступеня важкості.

Читайте також: У Дунаєвецькому районі 25-річний чоловік загинув у ДТП

Наразі слідчі з’ясовують усі обставини дорожньо-транспортної пригоди. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Санкція статті передбачає штраф від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

" " " "