ДТП у Деражнянському районі: один пасажир помер і троє травмувалися

Водієві авто, що керував напідпитку, загрожує в’язниця та позбавлення водійських прав

4557

У Деражнянському районі уночі трапилася дорожньо-транспортна пригода. Страшна аварія забрала життя однієї людини, ще троє травмувалися, повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

ДТП сталася у селі Літки Деражнянського району. Як пізніше виявилося, 22-річний водій авто «BMW 525» у стані алкогольного сп’яніння в’їхав у бетонний стовп. Авто перекинулося на дах, а стовп упав зверху  прямо на нього.

Пасажир, якому було лише 34-роки помер на місці, а 19-річний хлопець отримав переломи. Його відвезли каретою швидкої допомоги до  травматологічного відділення Деражнянської ЦРЛ.  Інший пасажир та водій автівки отримали забої легких тканин, до медичного закладу їх госпіталізувати не було необхідності.

Працівники поліції протестували водія на приладі «Драгер», він показав 1,23 проміле алкоголю. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження щодо порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Водієві загрожує позбавлення волі від трьох до восьми років, його можуть позбавити права на керування авто.

" " " "