ДТП у Хмельницькому: п’яні за кермом

1137

Ні штрафи, ні вилучення прав. Останнім часом все більше хмельничан не гребують оковитою перед тим, як сісти за кермо. Так лишень за минулий тиждень патрульні Хмельницького «упіймали» два десятки п’яних водіїв. Один з кермувальників задрімав при їзді, інший майже свідчив напідпитку, а третій взагалі влаштував втечу від копів.

Хильнути та їхати – майже традиція. Останнім часом все більше хмельничан не гребують оковитою перед кермуванням. Так лишень за минулий тиждень патрульні Хмельницького «упіймали» два десятки п’яних водіїв.

Один з кермувальників, звісно, не від втоми, задрімав при їзді та злетів у кювет.

А ось на Західно-Окружній водій за кермом не пив, натомість накурився коноплі. Пізніше це чудо-зілля і знайшли у його авто. Аби вилучити знайдене, копи запросили свідка. Як виявилося потім, той кермував напідпитку.

Не було спокійно і у мікрорайоні Лезнево. Водій, вміст алкоголю у крові котрого, у шість разів перевищував норму, влаштував справжнісіньку втечу від копів. Зо чверть години горе-кермувальник вештався вулицями міста і це при тому, що у салоні BMW Х1 перебувала ще й пасажирка.

За зухвалість на дорозі водій отримав подарунок – чотири адмінматеріали.

Хоча на горе-водія і склали чотири адмінматеріали, та ось чи отримав він по заслузі – питання відкрите. Добре, що у цьому випадку усе обійшлося, насправді ж наслідки могли бути непоправними.

 

" " " "