Представники Комітету Верховної Ради України з питань бюджету відвідали Хмельниччину з робочим візитом

810

Представники Комітету ВРУ з питань бюджету відвідали Хмельниччину з робочим візитом. Перед початком виїзного засідання Комітету, делегація побувала на двох потужних підприємствах області. На засідання місцеві представники озвучували проблеми, які потребують допомоги у вирішенні.

20 жовтня відбулося виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань бюджету у Хмельницькій області. Перед початком виїзного засідання Комітету, делегація побувала на двох потужних підприємствах області. Столичні гості оглянули виробничі цехи, ознайомилися з асортиментом продукції, поспілкувалися з керівництвом та працівниками заводу. Останні в свою чергу, скористались нагодою звернути увагу чиновників на проблеми, з якими людям доводиться працювати.

Відвідали гості і Хмельницьку ДЮСШ №1. Там поспілкувались із підростаючими спортсменами та зробили приємні подарунки.

Пізніше на засіданні представники ВРУ та місцеві чиновники обговорили проблеми, які потребують допомоги у вирішенні.

Обговорили чимало питань, одне з нагальних стосувалось будівництва обласної дитячої лікарні. Адже Хмельниччина – єдина область, яка не має такого закладу. Тому місцева влада просить посприяти й виділити 200 млн на створення повнопрофільної Хмельницької обласної дитячої лікарні. Колишній мер Хмельницького, нині народний депутат – Сергій Мельник, запевнив – це питання першочергової важливості. Переконаний, в контексті медичної реформи, держава посприяє у створенні дитячої лікарні в області.

Народні депутати запевнили, кошти Хмельницький отримає, але лише в тому разі, коли сам покаже готовність до реалізації таких проектів. Необхідно показати проект, план та готовність виділяти гроші з місцевого бюджету.

 

" " " "