ДТП у Летичівському районі: водій ВАЗу загинув на місці події

П'яний чоловік за кермом "Вольво" спричинив смертельну ДТП

1082

На Хмельниччині правоохоронці встановлюють обставини летальної ДТП. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Інцидент трапився днями на трасі “Стрий – Кіровоград – Знам’янка” неподалік від села Подільське, що в Летичівському районі. За попередніми даними, не змогли розминутися два легковики марки “Вольво”, за кермом якого перебував 54-річний хмельничанин, та автівка марки “ВАЗ” під кермуванням 45-річного жителя Вінницької області.

Внаслідок зіткнення водій “ВАЗ–21099” отримав травми несумісні з життям та загинув на місці події. Водій автомобіля “Вольво” та його пасажир отримали незначні тілесні ушкодження та відмовились від госпіталізації. При цьому в ході перевірки драгер показав, що водій іномарки був напідпитку.

Читайте також: На Хмельниччині ДТП могла закінчитися вибухом

За фактом вчиненого порушення ПДД в поліції вже відкрили кримінальне провадження. П’яному водію загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

" " " "