ДТП у Нетішині: рятувальникам довелося вирізати людей з металу

Рятувальникам прийшлося деблокувати двох людей із понівечених автівок

2002

Сьогодні, 21 липня, приблизно о 12:30 годину неподалік від міста Нетішин трапилася аварія за участю двох автомобілів. Про це повідомляє прес-служба ДСНС Хмельниччини.

На гарячу лінію “101” надійшло повідомлення від очевидців, що на ділянці автодороги «Городище-Рівне-Старокостянтинів» біля міста Нетішин відбулася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів “Москвич” та CITROEN «Jumpy».

Отримавши повідомлення, на місце інциденту одразу виїхала бригада рятувальників з Нетішинського відділення. Прибувши на вказане місце, бійці ДСНС встановили, що в автомобілі марки “Москвич” двоє людей заблоковані та не можуть вибратись самотужки. Скориставшись гідравлічним інструментом, надзвичайники визволили з пастки 52-річну жінку. Така ж допомога знадобилася 62-річному водію іншої автомашини.  Визволеним громадянам надали першу медичну допомогу та одразу ж передали медикам.

Читайте також: У Хмельницькому тролейбус потрапив у ДТП

Після того, як усіх постраждалих визволили з небезпеки, рятувальники прибрали з дороги залишки розлитого пального і мастил та відбуксували на узбіччя пошкоджену техніку, скориставшись тросом і службовим пожежним авто.

Загалом в аварії постраждало четверо осіб. Наразі фахівці та слідчі встановлюють усі обставини та причини ДТП.

" " " "