Хмельницька обласна дитяча лікарня просить підтримки у підприємців міста

2261

У Хмельницькій обласній дитячій лікарні просять підтримки у підприємців міста. У закладі розпочали реконструкцію поліклініки. На це з обласного бюджету виділили 200 тисяч гривень. Однак через несправну систему водопостачання, витрати виявились значно більшими. Коштів, аби продовжити будівельні роботи, не вистачає. Відтак керівниця закладу звернулась до небайдужих допомогти матеріалами.

Хмельницька обласна дитяча лікарня нарешті матиме сучасну поліклініку. Її розмістять в основному корпусі медичного закладу. Для цього повністю звільнили гастроентерологічне відділення. Адже саме до нього, за допомогою пандусу, є можливість дістатись  людям з обмеженими можливостями. З 1 червня тут розпочали реконструкцію. Найперше, що зробили – повністю  замінили  каналізаційну систему

Паралельно почали переносити стіни та робити нову підлогу.  На усе це з обласного бюджету  під час травневої сесії було виділено 200 тисяч гривень. Втім кошти швидко закінчились. Коли виділять ще – невідомо. А будівельні матеріали потрібні вже зараз.

У минулому році заклад змінив організаційно-правову форму  і став комунальним некомерційним підприємством. А відтак може залучати та використовувати позабюджетні кошти. Тож  керівниця лікарні просить усіх небайдужих допомогти або фінансами, або будівельними матеріалами.

Якщо ви бажаєте долучитись до благодійної справи, кошти можна перерахувати за реквізитами:

Розрахунковий рахунок закладу: UA123154050000026009052331846

" " " "