ДТП у Волочиському районі: четверо людей опинилися в лікарні

На автодорозі Волочиськ- Наркевичі -Хмельницькій зіткнулися автомобілі двох односельців

2030

Працівники Національної поліції у Хмельницькій області встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася на автодорозі Волочиськ -Наркевичі – Хмельницький. Про це повідомляє прес-служба поліції Хмельниччині в соціальній мережі Facebook.

Аварія трапилася вчора, 31 травня, приблизно о 16:30 на ділянці між селами Бальківці та Користова, що у Волочиському районі. За попередніми даними, зіткнення двох легкових авто, ймовірно, відбулося з вини 46-річного жителя села Курилівка, який кермував автомобілем “ВАЗ 2103”. У ході невдалого маневру обгону, чоловік виїхав на зустрічну смугу та зіштовхнувся з автівкою “ВАЗ 2101”, за кермом якої перебував його 32-річний односелець.

Внаслідок аварії обидва водії зазнали травм. Також, окрім них, травмувалося ще двоє людей – 47-річний чоловік та 43-річна жінка, які були пасажирами автомобіля “ВАЗ 2101”. Усі потерпілі були госпіталізовані до Волочиської ЦРЛ.

Читайте також: Летальна ДТП у Волочиському районі: поліція з’ясовує обставини

За фактом вчиненого порушення ПДД слідчими було відкрито кримінальне провадження за статтею 296 ч.1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Усі остаточні обставини інциденту зараз встановлюються правоохоронцями.

" " " "