ДТП у Волочиському районі: вантажівка “наздогнала” велосипедиста

Пенсіонера з численним травмами повезли в лікарню

1501

Дорожньо-транспортна пригода за участю велосипедиста і вантажівки сталась у селі Писарівка Волочиського району на автошляху “Білогір’я-Кам’янець-Подільський”, інформує сектор комунікації  поліції.

Автопригода сталася вчора близько 16.50. Як з’ясувала СОГ, що виїжджала на місце аварії, вантажівка “ТАТА” “наздогнала” велосипедиста, який їхав попутно з нею. Як сталося, що 31-річний водій вантажівки не помітив чоловіка на байку, незрозуміло. Втім, о тій порі  надворі вже були сутінки. Тож, ймовірно, саме через це водій і не побачив велосипедиста.

Читайте також: Зі ставка у Шепетівському районі витягнули двох потопельників

В результаті 61-річний велосипедист потрапив до травматології Волочиської районної лікарні  зі струсом мозку, закритою черепно-мозковою травмою і переломом лівої ключиці.

За збігом неприємних обставин, перелом ключиці, і теж лівої, одержала при переході дороги 14-річна жителька Шепетівки. ДТП із дівчинкою сталася о 22.19 в Шепетівці на проспекті  Миру. Юнка намагалась перетнути дорогу у місці, де немає переходу. В це час вулицею мчав “Фольксваген Пассат” із 21-річним місцевим водієм за кермом. Дівчинку також повезли в районну травматологію.

" " " "