Диво для кожного: Святий Миколай завітав і до найменших пацієнтів протитуберкульозного диспансеру.

599

 Диво для кожного: Святий Миколай завітав і до найменших пацієнтів протитуберкульозного диспансеру. Наразі на лікуванні тут 14 дітей, віком від 4 до 17 років. У всіх – різні форми туберкульозу. Подарунки від благодійників для діток тут – рідкість. Адже, сюди зазвичай люди просто бояться заходити. На щастя, не всі вірять міфам про цю хворобу. Дитяче відділення лікувального закладу вже рік як під опікою волонтерів одного із благодійних фондів.

 Рік тому ось ця ігрова зона в дитячому відділенні протитуберкульозного диспансеру була лише в планах. Сьогодні тут – 14 пацієнтів проводять свій вільний від лікування час. Завдяки благодійникам тут – купа іграшок, хоча, зізнаються, діти щоразу просять поповнювати запаси.

 На свято Миколая зимове замовлення маленькі пацієнти отримали. До настільних ігор волонтери кожному вручають і солодощі. Подарунки із рук благодійників у цьому лікувальному закладі – рідкість. Сюди просто бояться приходити. Пані Анна каже, даремно.

 Власне приїздити сюди благодійники планують й надалі. Адже, як і анонсували, на території лікувального закладу планують облаштувати ігрову зону.

 У благодійному фонді кажуть, проєкт – не із дешевих, тому вітають будь-яку допомогу.

 Головне завдання, яке ставлять перед собою благодійники – довести малечі, що у своїй біді вони – не одні. Пані Олена з собою привезла велику картину. Це – робота її підопічних – тих, хто лікується від наркоманії та алкоголізму. Каже, таким чином вони просто хотіли підтримати діток, адже, самі добре знають що таке бути знехтуваними суспільством.

" " " "