«Дух часу. Метро» у ХОХМ. У Хмельницькому відбулася презентація виставки молодого київського художника Євгена Клименка

979

Створювати мистецтво із реальності. У Хмельницькому відбулося відкриття першої персональної виставки Євгена Клименка. Експозиція має назву «Дух часу. Метро». Ця серія присвячена красі некрасивого.

«Метро» у Хмельницькому. 8 жовтня в обласному художньому музеї відбулася презентація нової експозиції, під назвою «Дух часу. Метро». Автор робіт – молодий київський художник Євген Клименко. Це його перша персональна виставка. Вона розповідає про естетику таких місць, як метро та підземні переходи. Задля передачі автор використовує відповідні кольори. Загалом, Євген любить працювати із класичним олійним живописом.

Усі картини поєднує відсутність чітких рис обличчя людей. Вони зображені як елементи метушливого життя у метро. Акцент автор робить на реальності, яку бачить кожного дня у метрополітені. Таким чином хоче нагадати про індивідуальність кожного із нас.

Нині автор працює над трьома напрямками. Перший – манкени, які ототожнюють пластикову красу. Інший стосується людей у різному середовищі. Задля цього обрав саме кав’ярні, магазини та торгові центри. І, звісно, метро, адже у ньому автор відчуває магію.

" " " "