У Хмельницькому стартує Docudays UA 2020

1006

Фестиваль документального кіно про права людини. У Хмельницькому стартує Docudays UA 2020. Це – 17-й мандрівний міжнародний фестиваль. Цього року він пройде у гібридному форматі. Частину фільмів презентують онлайн, частину – наживо. На Хмельниччині Docudays триватиме два тижні, з 13-го до 27-жовтня.

«Про звірів та людей», «За кордоном» та «Понеділок п’ятниці». У рамках цьогорічного Docudays покажуть 10 фільмів. Кожен це – документальне кіно про права людини.

Docudays 2020– 17-й мандрівний міжнародний фестиваль. Цього року він пройде у гібридному форматі. Частину фільмів презентують онлайн, частину – наживо.

Для офлайну обрали кінотеатри, книгарні, навчальні заклади та креативні простори. Єдине, кінопокази наживо зможе відвідати обмежена кількість людей. Більшість фільмів все ж покажуть в онлайн-режимі. Він, кажуть організатори, має чимало переваг. Через інтернет Docudays 2020 зможе охопити більше людей.

Цьогорічна тема Docudays- ТінСпіріт, тобто про підлітків. Фестиваль зачіпає молодіжне питання, проблеми минулого та майбутнього, стосунки з батьками, особисте та професійне життя.

Docudays 2020 вже мандрує світом та Україною. На Хмельниччині він стартує 13-го жовтня та триватиме два тижні, до 27-го жовтня. У перший день кінопоказ відбудеться в Олешинській громаді. У Хмельницькому документальне кіно презентують 16-го жовтня. Це буде стрічка про заробітчан.

" " " "