На Хмельниччині, від побиття власною матір’ю, 4-річна дівчинка опинилась в реанімації

Дитина вже декілька днів перебуває у непритомному стані, поки лікарі боряться за її життя

1765

Днями до Хмельницького районного відділення поліції звернувся лікар обласної лікарні з повідомленням про 4-річну дівчинку, яку доставили до медзакладу з численними тілесними ушкодженнями. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Дитина проживає в сім’ї з одного із населених пунктів Хмельницького району. Дівчинку госпіталізували у непритомному стані, з якого вона не виходить ще з 7 жовтня. Лікарі роблять все можливе, щоб врятувати її життя.

Отримавши зазначене повідомлення від лікаря, у медзаклад, а також до місця проживання сім’ї потерпілої, одразу ж вирушили правоохоронці.  Пізніше вони з’ясували, що деякий час тому 4-річна дівчинка та її старша сестричка були вилучені у їх 34-річної матері та проживали у дитячому будинку сімейного типу.

Однак нещодавно жінка знову вийшла заміж та повернула собі дітей через суд. Коли молодшу донечку доставили до лікарні, її матір запевняла, що у неї почалися епілептичні припадки, які спричинили таке сильне травмування. При цьому у дитячому будинку, де вона раніше проживала разом із сестрою, розповіли, що нічого подібного в той час з дітьми не траплялося.

Оглянувши тілесні ушкодження дитини, спеціалісти однозначно встановили, що вони не могли бути спричинені епілептичним припадком і можуть бути пояснені тільки умисним нанесенням.

Читайте також: На Хмельниччині син-алкоголік проламав череп матері

Наразі дитина досі не прийшла до тями. Лікарі роблять усе можливе, щоб врятувати їй життя.

У поліції вже відкрили кримінальне провадження та вирішують питання, щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Також слід зазначити, що 34-річна матір потерпілої колись вже притягувалася правоохоронними органами до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

" " " "