Два тижні дистанційного навчання позаду – далі очне

514

Новий рік розпочався із дистанційного навчання. Воно тривало два тижні. Учні від початкових і до випускних класів здобували знання на дивані із гаджетами у руках. Цього разу учні та вчителі адаптувалися значно швидше. Перехід від дистанційного до очного навчання відбувся майже непомітно. Вже 25 січня усі повернулися до звичної форми навчання.

Другий семестр навчального року у школі розпочався дистанційно. Два тижні діти здобували знання за допомогою гаджетів. І от, нарешті, повернулися до звичного ритму життя. Кажуть, живе спілкування допомагає краще засвоювати шкільний матеріал.

Таку думку підтримує більшість учнів. Кажуть, із телефоном добре розважатися, а от навчатися так ніхто не хоче.

Ускладнювалося навчання ще й з технічної сторони. Не завжди була можливість вчителям зв’язатися із дітьми. Інколи й техніка підводила.

Окрім цього школярі відзначають одну важливу перевагу – можливість знайти підказку на задану тему. Відтак, виконувати самостійну роботу вдома – одна радість.

Таку ситуацію вчителі добре розуміють. Тому одразу почали із самостійних робіт.

Вчителі додають, карантин і його обмеження змінили підхід до навчання дітей. Нині вони акцентують увагу на пошук інформації про задану тему.

" " " "