Закарпатські роми влаштували масову бійку в Кам’янці-Подільському

Розлючених людей вдалося вгамувати лише після втручання поліції та нацгвардійців

742

Ввечері, 24 січня, на проспекті Грушевського біля кафе “Берізка” у Кам’янці-Подільському,  зчинилася масова бійка між двома групами людей, пише місцеве видання vdalo.info.

На відео, що з’явилось у мережі Facebook, видно, що обидві групи людей озброєні кийками, очевидно битами. Що не поділили між собою ці люди, та що стало причиною такої масової бійки, невідомо.

Хтось зі свідків інциденту зателефонував на номер “102”, після чого до кафе “Берізка” були негайно відправлені всі патрулі поліції, які були поблизу. Крім того, до місця конфлікту  підтягнулась і Нацгвардія. Спільними зусиллями вдалося припинити бійку. На щастя, все обійшлося без летальних наслідків. Із заявами щодо потерпілих ніхто до правоохоронців також не звертався.

“На відео, яке висвітлили в соцмережах громадяни, видно лише частину подій, які відбувалися, тому деякі громадяни вбачають неналежне реагування поліції, про що залишають коментарі під даним відео. На місце події прибуло близько 20 працівників поліції та Національної гвардії України, які припинили конфлікт”, – прокоментували цю подію правоохоронці.

Особистості учасників бійки вже встановлено. Як з’ясувалось, це були не кам’янчани, і навіть не жителі Хмельниччини. Бійку в Кам’янці затіяли між собою закарпатські роми, які тимчасово там проживають.

" " " "