Двадцята сесія міської ради .

1569

Підтримка учасників АТО та пільги для почесних донорів. Двадцята сесія міської ради затвердила  ряд інвестиційних та соціальних програм. Проголосували депутати  за допомогу для військових частин  міста.  Стипендіатами стали і два десятки працівників культури міста.

Перша у цьому році сесія міської ради стала  насиченою за переліком тем. Земельні, соціальні та господарські питання голосувались  майже без обговорень. Серед пріоритетних – допомога  військовим частинам міста.

20 викладачів та митців  з першого січня 2018 року  отримуватимуть стипендії міськради. Пільгу при оплату комунальних послуг депутати голосуванням надали  членам сімей захисників та  донорів. Нарешті дочекалась затвердження і програма поводження із сміттям.

Пільгове перевезення – болюча тема для приватників та міської влади. Двадцята сесія міської ради внесла зміни в порядок відшкодування коштів. Відтепер  перевага – великогабаритному транспорту.

Новим депутатом у міській раді став В’ячеслав Мороз. Його колега по фракції Олександр  Білик  склав повноваження за власним бажанням.

 

" " " "