Дві області поборолися за першість у турнірі з міні-футболу

819

Вболівай за своїх. В Хмельницькому відбувся турнір з міні-футболу, присвячений загиблим учасникам АТО. Такі змагання проводяться вже вчетверте. Цього року географія учасників збільшилася. Окрім місцевих обласних команд учасниками були й декілька колективів із Тернополя.

Батьки в ролі вболівальників та шквал емоцій. В Хмельницькому відбувся міні-футбольний турнір серед юнаків 2008-го року народження. Присвятили захід учасникам бойових дій, які загинули на східному фронті.

Такі змагання проводяться вже вчетверте. З кожним роком і кількість команд, і географія учасників збільшується. Цього року участь взяли кілька збірних з сусідньої Тернопільщини.

В останньому матчі зійшлися команди двох дитячо-юнацьких спортивних шкіл із Хмельницького та Тернополя. До останніх секунд гра була нарівні, тому переможця визначали у серії пенальті. Лотерею виграли хмельницькі спортсмени.

З року в рік підтримує цей турнір народний депутат України Сергій Лабазюк. Команди які, зайняли призові місця, отримали відзнаки та грошові винагороди.

А після нагородження усі учасники зробили фото на пам’ять аби через рік спробувати свої сили знову.

 

 

" " " "