Двоє загиблих від струму: що кажуть у «Обленерго»

936

Електроенергія як потенційна небезпека. Тільки за останні два тижні на Хмельниччині двоє людей загинули від струму. Перший випадок стався у кінці червня поруч із кінотеатром Шевченка. Тоді струмом вбило 50-річного чоловіка, а вже на початку липня трагедія навідалася на Деражнянщину у село Буцне. Там трансформаторна підстанція похоронила місцевого жителя.

Жахлива подія сталася у кінці червня. Фактично у самісінькому центрі міста струмом вбило 50-річного чоловіка.

Ще не оговталися від горя у Хмельницькому, як трагедія навідалася на Деражнянщину у село Буцне. Там трансформаторна підстанція похоронила місцевого жителя. Як кажуть люди, він хотів підключити світло, яке зникло на закинутій фермі, втім поплатився життям.

Жарти зі струмом, кажуть у «Хмельницькобленерго», – погані і досить часто призводять до непоправних наслідків. А тому, аби не сталося лиха, не варто уявляти себе енергетиком вищої категорії.

Якщо щось тратилося з електропроводом чи мережею, наголошують у «Хмельницькобленерго», самотужки вирішувати проблему – зась. Потрібно обов’язково звертатися до фахівців. Це не лише дозволить якісно усунути недоліки, а й вберегти життя та здоров’я самих споживачів.

" " " "