Дитсадок у Летичеві: такого немає навіть у Хмельницькому

2374

Дитячий рай на 2 гектарах території. Садочок-ясла «Дзвіночок», що у Летичеві, вражає креативністю та оригінальністю. І це не тільки про підхід до навчання чи розваг, а й про співпрацю педагогів та батьків. У тандемі вони зробили з садочка справжню казку. І розпочинається вона не на порозі дошкільного закладу, а ще з самих воріт.

При вході маленьких летичівчан зустрічають казкові герої. Дерев’яні зайці, ведмеді, лисиці – усі зроблено руками батьків та педагогів. Пеньки від колись аварійних дерев також перетворюють на шедеври.  Навіть ринки під квіти, що розташовані при стежці до садочка, і ті дивляться очима відомих мультгероїв. Вже ближче до дошкільного закладу розпочинається екологічна стежина з так званими зупинками. Перша – «Бабусине подвір’я».

З бабусиним подвір’ям межує ще одна зупинка – «Сонячні грядки сусіда крота».

Третя зупинка на екологічній доріжці – «Пташине містечко».

Трішки вище на дитячому подвір’ї прижилися представники лугу – сімейство бджіл та мурашина родина.

Ще одна зупинка – екологічної стежина «Казкова галявина».

Навпроти казкових героїв – лісові персонажі. Це – зупинка «Чарівний ліс».

І остання зупинка екологічної стежини – «Озеро жабки-мандрівниці».

Сама будівля дитячого садочка не менш цікава, як територія навколо. Приміщення, насправді, не нове, втім пристосоване для навчання та дозвілля дітей.

Всередині дошкільного закладу також казково. Кожен клас тут – тематичний, а на дитячих шафках намальована яблуня у різні пори року.

Садочок-ясла «Дзвіночок», що у Летичеві, дійсно вражає креативністю та оригінальністю. І це не тільки про територію, яку педагоги та батьки перетворили на справжню казку, а й про підхід до навчання та розваг.

" " " "