Мешканці Лезневого вибили новий комунальний маршрут

1146

Унікальний і незбитковий,  – так говорить очільник міського «Електротрансу» про новий комунальний маршрут номер 20, що сполучає Лезневе з «Катіоном». Раніше напрямок належав приватним перевізникам, однак курсував як заманеться, тай прибутків не мав. Тож з часом зник. Після звернення жителів мікрорайону Озерна маршрут узяли під контроль комунального підприємства «Електротранс». Нині на лінії працює два автобуси. Курсують раз на сорок хвилин.

Унікальний і незбитковий. Очільник комунального підприємства «Електротранс» каже, новий маршрут вдалося запустити тільки завдяки наполегливій ініціативі мешканців мікрорайону Лезневе.

Нині курсує лишень 2 автобуси середньої місткості – до 40 пасажирів – раз на 40 хвилин. Перед запуском їх відремонтували і замінили оббивку салону.

Поки салон порожній, є хвилинка поспілкуватися з водієм. Кермувальник Віктор ввічливий і привітний. Каже, з пільговиків гроші не вимагає і суворо дотримується графіку руху.

Пасажирів у салоні не багато. А ті, які є, підтверджують слова водія.

У міській раді кажуть, довго не могли запустити подібний маршрут через відсутність якісної дороги у Лезнево. Нині автошляхи відремонтували, що дало змогу пустити автобус у найвіддаленішу частину міста – вулицю Молдавську. 20-тка – єдина маршрутка у місті, що туди доїжджає.

Враховуючи актуальність посадовці кажуть, при потребі готові додати ще один автобус. А ще сподіваються, що з часом маршрут стане навіть прибутковим.

" " " "