ДЮФЛ Хмельниччини завершилася

1661

Дві вікові групи, сорок одна команда та дубль у розподілі нагород. Дитячо-юнацька спортивна ліга Хмельниччини завершилася. Розпочався сезон восени минулого року. Фінальні поєдинки ДЮФЛ відбулися цього тижня. За найвищу нагороду у віковій групі 2003-го року народження змагалися «Поділля» та «ДЮСШ №1». Ідентичний фінал відбувся і у віковій групі 2001-го року народження.

Дві вікові групи та дубль у розподілі нагород. Дитячо-юнацька спортивна ліга Хмельниччини завершилася. Розпочався сезон восени минулого року. Тоді на старті була 41 команда. Усіх учасників розподілили на три дивізіони: північний, південний та центральний.

Поєдинки малого та великого фіналів відбулися цього тижня. Нагадаємо, у віковій групі 2003-го року народження бронза – у Нетішина, срібло – у «ДЮСШ №1» та золота нагорода – у «Поділля». Така ж ситуація склалася у віковій групі 2001-го року народження. Щоправда, перемога молодшого «Поділля» – більш впевнена, аніж старшої команди.

До пенальті, звісно, не дійшло. З рахунком 1:0 команду «ДЮСШ №1» «Поділля» переграло.

Власне, цим фіналом і завершився сезон дитячо-юнацької спортивної ліги Хмельниччини. Традиційно, наступний стартує восени.

А щодо цьогорічних переможців, то тепер «Поділля» 2003-го та 2001-го років народження представлятимуть Хмельницьку область у всеукраїнській дитячо-юнацькій футбольній лізі.

 

" " " "