Медики відзначили своє професійне свято .

1398

В третю неділю червня медичні працівники відзначають своє професійне свято. Саме з нагоди цього дня в Хмельницькій обласній філармонії кращих медиків краю відзначили грамотами та цінними подарунками. Цей рік для галузі є визначним, адже на  медичну сферу чекає суттєве реформування. На покращення оснащення та ремонти закладів із обласного бюджету виділено більше 50-ти мільйонів гривень.

Святковий одяг замість білих халатів. Кожного року в  третю неділю червня  медики країни відзначають своє професійне свято. Сьогодні кращих фахівців цієї галузі зі сцени обласної філармонії привітали посадовці краю. Завдяки професіоналізму цих людей вдалося врятувати чимало людських життів.

Цього року на медичну галузь всієї країни чекає суттєве реформування. Обласні чиновники кажуть, в порівнянні з минулими роками фінансування закладів медицини покращилося. Тільки цього року на потреби медиків з бюджету краю було виділено більше п’ятдесяти мільйонів гривень. Ці гроші підуть на закупівлю нового обладнання та будівництво і ремонт закладів охорони здоров’я.

За словами міських чиновників, минулого року до Хмельницької міської ради по допомогу на лікування звернулося близько 11-ти тисяч містян. Тому аби цих людей не залишати в біді, політика держави має бути спрямована на підтримку кожного, хто потребує лікування.

 

" " " "