Дива не буде: міська влада не надто вірить у анонсований прем’єром економічний прорив

539

Дива не буде: міська влада не надто вірить у анонсований прем’єром економічний прорив. Заступник міського голови наразі анонсує лише втрати через черговий локдаун. І це попри райдужні заяви згори. Нагадаємо, нещодавно на своїй сторінці у Фейсбуці Денис Шмигаль анонсував, у 2021 році в Україні відбудеться зростання економіки. За урядовим прогнозом воно відбудеться на цілих 5 відсотків.

Економічне диво: поки немає, але буде. Прем’єр-міністр України анонсує у 2021-му економічне зростання. Попри карантин обіцяне покращення – плюс 5 відсотків до ВВП.

Прогнозам прем’єра влада обласного центру не надто вірить. Тут кажуть, зважаючи на карантин та можливість чергового локдауну, замість економічного злету чекають хіба що на спад. Переконують, на песимізм наштовхує досвід. За основу беруть березневий локдаун.

А це означає, що бюджет недоотримав податків.

Заступник міського голови каже, навіть якщо після локдауну економіка і відновиться, впевненості у завтрашньому дні у режимі карантину немає. Переконує, ці висновки також – не пустопорожні балачки, а практика.

" " " "