Протягом минулої доби на Хмельниччині двоє дітей травмувалися в ДТП

В обох випадках неповнолітні перетинали дорогу в невстановленому для цього місці

618

Минулої доби на Хмельниччині трапилося дві ДТП, в результаті яких травмувалися двоє неповнолітніх пішоходів. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

У прес-службі зазначають, що в обох випадках травмувалися хлопчики, котрі перетинали дорогу в невстановленому для цього місці, тож працівники поліції закликають батьків слідкувати за цим та нагадувати своїм дітям про важливість правил дорожнього руху.

Так, один з інцидентів трапився вчора, 31 січня, приблизно о півдні в Кам’янці-Подільському. Там  на вулиці Дружби народів, в районі кафе “Берлога”, 11-річний хлопчик перебігав дорогу в невстановленому місці. Як раз в цей момент проїжджою частиною рухався автомобіль “Фольксваген Пассат”, за кермом якого перебував 65-річний місцевий житель. Водій не встиг відреагувати на появу дитини на дорозі та збив її. Внаслідок зіткнення підліток отримав травми, з якими його госпіталізували до травматологічного відділення міської лікарні.

Того ж дня ввечері, приблизно о 21:00, аналогічний інцидент трапився на вулиці 1 Травня в місті Старокостянтинів. 23-річний водій автомобіля марки “Мерседес” скоїв наїзд на 16-річного парубка, котрий вийшов на дорогу в невстановленому місці поза пішохідним переходом. Травмованого хлопця госпіталізували до Старокостянтинівської ЦРЛ.

Читайте також: На Хмельниччині судитимуть 59-річного винуватця летальної ДТП

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини подій.

" " " "