У Красилові дужі молодики захопили суд

1278

Брязкіт щитів, поранення та димові шашки. Під стінами Красилівського суду – гаряче. Кілька дужих молодиків штурмують будівлю. Вони не лише агресивні, а й озброєні.

На щастя, напад – не справжній. Це – навчання судових охоронців Хмельниччини. За легендою вони відбивають суд від нападу. Співробітники відтісняють нападників від сходів. Тут же на місці правоохоронці, яким передають зловмисників.

Тим часом у залі судових засідань теж неспокійно. За легендою там рятують життя керівниці апарату. Світлана Кусміська радо погодилася на таку роль.

Разом з тим, без втрат не обійшлося. За новим сценарієм навчань, командира підрозділу поранили. Бійці транспортують його у безпечне місце та рятують життя.

Щодо Красилівського районного суду, то під захистом служби судової охорони він вже понад півроку. За цей час, розповідає голова, реальних нападів не було, втім втрачати пильність не варто.

У поточному році судові охоронці Хмельниччини планують провести тактичні навчання на базі кожного суду Поділля. Все для того, аби здатність захищати правосуддя була на найвищому рівні.

" " " "