Дзюдоїсти Хмельницького відкрили новий змагальний сезон

1423

Від новачків до професіоналів. Дзюдоїсти Хмельницького відкрили новий змагальний сезон. Вперше у 2019-му році їх зібрав міський турнір з дзюдо серед дітей. Об’єднав він понад сотню учасників з п’яти клубів обласного центру. Для частини з них змагання були дебютними, для решти – етапом підготовки до всеукраїнських та міжнародних стартів.

Емоційно, яскраво та з розминкою. Так дзюдоїсти Хмельницького відкрили новий змагальний сезон. Вперше у поточному році понад сотню учасників зібрав міський турнір з дзюдо серед дітей. Учасники, до слова, змагалися не тільки за перемогу, а й за перепустку у збірну міста чи області.

Для більшої частини учасників ці змагання це – етап підготовки до обласних, всеукраїнських та міжнародних стартів. Поряд з професіоналами, на міському турнірі є і дебютанти.

Вікторія Гричова – одна з новачків турніру. Займатися дзюдо дівчина почала тільки місяць тому, тож для неї міські змагання – перший шанс проявити себе.

Всеволод Климов – один з досвідчених спортсменів на турнірі. Займатися дзюдо він почав ще дев’ять років тому. За цей час юнак захистив звання кандидата у майстри спорту та синій пояс. Тож міські змагання для спортсмена – не виклик, а крок до міжнародного старту.

Та все ж великі перемоги розпочинаються з домашніх турнірів та малих спортивних залів. Головне – мріяти про перемоги, працювати над задуманим та впевнено йти до результату.

 

" " " "