ЕКОЛОГІЧНА ІНІЦІАТИВА ВІД АТБ

294

В українських лісництвах розпочалася активна фаза висадки саджанців молодих дерев, які до 30-річчя Незалежності подарував лідер галузі роздрібної торгівлі – «АТБ». Як соціально-орієнтований бізнес, корпорація «АТБ» приділяє особливу увагу питанням екології, системно займається питаннями енергоефективності, інвестує величезні суми у здоров’я нації та боротьбу з пандемією. Нинішній подарунок — 45 га лісових насаджень до ювілею української держави стане гарним доробком для покращення екології багатьох регіонів.

Для лісових господарств було закуплено 180 тисяч саджанців та сіянців дерев. Висадка лісових культур уже розпочалася у Миколаївській, Запорізькій, Івано-Франківській областях, а також на підконтрольній Україні частині Луганської обл. Упродовж листопада у цих регіонах країни з’являться нові лісові насадження та масиви.

Ця екологічна ініціатива лідера українського рітейлу та Благодійного фонду «АТБ» реалізується спільно з обласними державними лісовими господарствами та Держагентством лісових ресурсів України. Повністю оплачена підготовка ґрунту, посадковий матеріал, роботи з висадки та підвезення людей. Для реалізації цього безпрецедентного проекту Благодійний фонд “АТБ” виділив 1 млн. 360 тис. гривень. Як повідомив голова Ради директорів, генеральний директор Корпорації АТБ Борис Марков, на ініціативу радо відгукнулися керівники лісових господарств та посприяли її реалізації. Тому замість анонсованих до 30-річного ювілею України 30-ти Га лісів висадили цілих 45!

У кожному з 24-х регіонів своєї присутності, а це 1281 магазин у 337 населених пунктах країни, «АТБ» є важливим інфраструктурним об’єктом, забезпечує податковими надходженнями бюджети всіх рівнів, реалізує значні благодійні та екологічні проекти, а також соціальні ініціативи.

" " " "